HAC - A magyar akvakertészet fejlődéséért, a víz alatti természet világának népszerűsítéséért!

8. hely - 1120,5 pont

HAC Contest

#08 - Nature Of The Wall - Surányi Levente (Levinen)

Az akvárium adatai

Akvárium indításának időpontja Akvárium méretei Hány literes az akvárium? Szűrés
2011/02/20 90*45*55cm 182L Eheim Professional 3 2075 (1250l/h)
Világítás típusa CO2 tápozás Vízcsere gyakorisága Tápozás
2 x 70W HQI (6500K) + 2 x 24W T5 Grolux Sylvania (8000K) Nagynyomású rendszer üveg diffúzorral Heti 50% Általam kevert ( KNo3, K2So4, KH2Po4, Micro+), optimális adagolás.

Hardscape (kövek, fák, aljzat)

Seiryu kő, Szavanna fa

Növények

Microsorium narrow, Bolbitis heudelotii, Staurogine sp., Myriophyllum matogrossense, Hemiathus micranthemoides, Echinodorus tenelus, Glossostigma elatinoides, Eleocharis parvula, Fissidens fontanus, Taxiphyllum sp. - Spiky moss

Halak, garnélák

25 x Trigonostigma hengeli
10 x Otocinclus affinis
10 x Caridina multidentata

Kommentek

Folyamatosan azon töröm a fejem, hogy mire hasonlít a fa...? Egy rugaszkodó lábat biztos látok… :) Talán picit "túlhangsúlyos" a bal oldal. Jó választás a hengeli csapat!

Néder Attila, Green Aqua alapító

Szép, természetes hatású, klasszikus növényes akvárium. Az előtér-háttér átmenet szépen megoldott, a növények egészségesek.

Farkas Balázs, Green Aqua alapító

Kivételesen jól sikerült akvárium. Ha valamivel lehetne javítani az összképen az a bal oldali bokor nyírása és a bolbitis ritkítása a stem bokor előtt. Gratulálok az akváriumhoz.

Lantos Viktor, Green Aqua alapító

Profi módon kivitelezett növényes akvárium, amin jól látszik a tudatos tervezés és az átgondolt növényválasztás. A bal oldalon a szavannafa színe azonban nekem kicsit idegen az összképhez viszonyítva, illetve a hátul-középen található Myriophyllum bokor talán még kicsit dúsulhatott volna. Az összhatás viszont remek, a halválasztás kifejezetten tetszik, a fotózás pedig szintén nem kifogásolható. Szép munka, gratulálok!

Orbán Hunor (oRphEus),

It's a good layout with nice foreground[fg]. Stem plant thicket should not be rounded & some areas too loose with too much white space on top area.

Stan Chung, Aquascaper

This is an HTML-Template by Ruven Pelka. You can purchase it at mojo-themes.com.