Hungarian Aquascaping Contest 2019

Nagy akváriumok

65 Liter feletti akváriumok bemutatása. Az idei évben csak az első 3 helyezettet emeltük ki. További helyezések nem lettek kiosztva.

Kis akváriumok

65 Liter alatti akváriumok bemutatása. Az idei évben csak az első 3 helyezettet emeltük ki. További helyezések nem lettek kiosztva.

01 A verseny nevezési határideje

Nevezési határidő: 2019. január 31. Csütörtök
Eredményhirdetés: 2019. március 30. Szombat

02 Milyen fotót kell beküldenem?

A fotók mérete el kell, hogy érje, vagy meg kell, hogy haladja az 1024*768-as felbontást. Természetesen minél nagyobb, annál jobb, de ne legyen nagyobb mint 5 Megabyte képenként. A kép JPG formátumba legyen elmentve. A fotók utómunkálatainál csakis (ha szükséges) vágás, szín- és lencsekorrekció, valamint élesítés engedélyezett. A fotó elkészítése alatt lehetőleg ne legyen az akváriumban technika. (szűrőcső, porlasztó). Egy akváriumról 1 fotó küldhető, amely szemből, teljes egészében kell, hogy mutassa az akváriumot!

03 Ha más versenyen is indultam nevezhetek?

Természetesen igen! Nem kizáró ok más versenyen való indulás, de érdemes a versenyek feltételeit átnézni. A HAC versenyre küldött fotók ne szerepeljenek azonos formában az IAPLC versenyen 2019-ben. Ez kifejezett kérése a szervezőknek.

A HAC évről évre az előző évek nyomdokain lép tovább. Csodálatos látni a töretlen fejlődést, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy a nemzetközi eredmények is az évek múlásával egyre komolyabbak lettek.

Néder Attila
HAC Szervező

A versenyt 10 évvel ezelőtt a hazai hobbiélet támogatására hoztuk létre. Számomra a legnagyobb büszkeség, hogy minden évben kivételes és egyre erősebb alkotások születnek. Az emberi kreativitás lenyűgöző.

Lantos Viktor
HAC Szervező

Kövess minket:

© Hungarian Aquascaping Contest 2019

All Rights Reserved