Nevezési információ
  /  Nevezési információ
01 Mit kell tudnod a nevezésről?

A korábbi évekhez hasonlóan 2 kategóriában várjuk az akvárium nevezéseket. Kis akváriumok (65 liter alatti) illetve normál akváriumok (65 liter fölötti). A versenyen minden, az alkotó által növényes akváriumnak ítélt akvárium indulhat.

02 A verseny nevezési határideje

Nevezési határidő: 2019. január 31. csütörtök
Eredményhirdetés: 2019. március 30. Szombat

03 Milyen fotót kell beküldenem? Több akváriummal is nevezhetek?

A fotók mérete el kell, hogy érje, vagy meg kell, hogy haladja az 1024*768-as felbontást. Természetesen minél nagyobb, annál jobb, de ne legyen nagyobb mint 5 Megabyte képenként. A kép JPG formátumba legyen elmentve. A fotók utómunkálatainál csakis (ha szükséges) vágás, szín- és lencsekorrekció, valamint élesítés engedélyezett. A fotó elkészítése alatt lehetőleg ne legyen az akváriumban technika. (szűrőcső, porlasztó). Egy akváriumról 1 fotó küldhető, amely szemből, teljes egészében kell, hogy mutassa az akváriumot!

Egy nevező, maximum két akváriumát nevezheti a versenyre. Ez lehet azonos, vagy két különböző kategóriában is.

A beküldött fotókkal kapcsolatban:
Minden nevező elfogadja, hogy az általa nevezett akvárium fotóját, a Green Aqua Kft. a későbbiekben versennyel kapcsolatos promóciós célokra felhasználhatja. Ez nem jelent kizárólagos felhasználást. A fotókat természetesen más versenyre is nevezheti tulajdonosa.

04 Milyen paramétereket kell megadnom a nevezéskor?

Meg kell nevezni az akváriumban található növényeket és halakat (persze csak amennyit tudsz). Jelezni kell az akvárium indításának dátumát.
Kérjük elküldeni a nevezők elérhetőségét (Név, cím, telefonszám, e-mail cím).
Meg kell adni az akvárium technikai paramétereit – méret, liter, szűrés, világítás, CO2, növények és halak nevei, tápozás, hardscape (kövek, fák, aljzat).

05 Hogyan értesülhetek az eredményről? Hogyan kapom meg a nyereményem?

A verseny eredményhirdetése 2019. március 30.-án szombaton lesz. Az eredményeket itt, illetve a verseny hivatalos oldalán és a Green Aqua oldalain is publikáljuk majd.

Ha lemaradtál az eredményhirdetésről, ne aggódj. A nevezési oldalon kitöltött elérhetőségen felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan juthatsz hozzá nyereményedhez. Fontos! Előfordulhat, hogy a szponzorok az eredményhirdetés után küldik el a nyereményeket. Ebben az esetben, ha minden nyeremény megérkezik csak akkor tudjuk átadni a nyertesnek. Nincs lehetőség többszöri csomagküldésre. Nagy méretű nyeremények esetén, például akvárium szettek, személyesen adjuk át a nyertesnek Budapesten a Green Aqua boltunkban.